TIETOSUOJASELOSTE

https://vapaus.bike/appVapaus Bikes Finland Oy (“Vapaus” tai “me”) markkinoi ja tarjoaa asiakasyrityksilleen ja/tai asiakasprospekteille (”Asiakas”) hiilinegatiivisia liikkumisen palveluita, mukaan lukien rajoittamatta kulkuvälineitä sekä muita niihin sisältyviä lisätarvikkeita Vapauden hallinnoiman Vapaus.io varausalustan kautta, joka on saatavilla osoitteessa app.vapaus.io/user tai vapaus.bike/app (verkkosivut, alusta ja palvelut yhdessä ”Palvelu”), jonka avulla Vapauden Asiakkaat ja näiden työntekijät, edustajat tai muut Asiakkaan valtuuttamat henkilöt voivat varata kulkuvälineitä ajallisesti ja asiallisesti rajattuun liikkumiseen.

Tässä Tietosuojaselosteessa kerromme, miten käsittelemme Asiakkaisiin ja Palvelun käyttäjiin liittyviä tietoja.

Käyttäjä” tarkoittaa Vapauden Asiakkaiden määrittelemiä Palvelun käyttäjiä. Voimme päivittää tätä Tietosuojaselostetta, mikäli se on tietojen käsittelyn muutosten tai muun syyn vuoksi tarpeellista. Ajantasaisen version löydät verkkosivuiltamme. Tämä Tietosuojaseloste soveltuu ainoastaan henkilötietojen käsittelyyn, jossa Vapaus toimii rekisterinpitäjänä.

  • Yhteystietomme

    Nimi: Vapaus Bikes Finland Oy
    Y-tunnus: 2879502-8
    Postiosoite: Mall Of Tripla, Firdonkatu 2B 3008, 00520 Helsinki
    Sähköpostiosoite: service@vapaus.io 

    Yhteyshenkilö:
    Mikko Ampuja
    +358 50 306 7000
    mikko@vapaus.io

  • Käsiteltävät henkilötiedot ja tietolähteet

    Palvelun toteuttamisen ja käytön sekä Palveluun kirjautumisen yhteydessä keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot voidaan jakaa kolmeen pääryhmään: Asiakkaan tietoihin, Käyttäjätietoihin sekä Analytiikkatietoihin.

    Vapaus kerää ja käsittelee Palvelun markkinoinnin ja toteuttamisen yhteydessä Asiakkaaseen ja tämän yhteyshenkilöihin sekä asiakasprospekteihin (”Asiakkaan tiedot”) liittyviä tietoja, kuten nimi, puhelinnumero, titteli, asiakasnumero, sähköpostiosoite, kielipreferenssi, asiakaspalaute- ja tyytyväisyystiedot, kanta-asiakkuuden etuohjelman taso ja voimassaoloaika, Palvelun ostotiedot ja markkinatutkimuksen ja mielipidekyselyiden tulokset.

    Vapaus kerää ja käsittelee Palvelun kautta kulkuvälineitä varaavien Käyttäjien tietoja (”Käyttäjätiedot”), kuten nimi, henkilötunnus, puhelinnumero, käyttäjätunnus, salasana,
    sähköpostiosoite, kielipreferenssi, osoite, Käyttäjän Palvelussa tuottama sisältö (kuten palaute tai Käyttäjän itsestään antamat lisätiedot) sekä Käyttäjään liittyvät rajoitukset ja kiellot.

    Keräämme ja käsittelemme käytössämme olevien tietojärjestelmien ja teknisten työkalujen avulla automaattisesti tiettyjä analytiikkatietoja (”Analytiikkatiedot”) Palvelun käytöstä, kuten IP osoite, laite ja laitenumero, käytetty selain ja selainversio, käyttöjärjestelmä, internetpalvelun tarjoaja, laitteen mainostunniste, Asiakkaiden segmentointi, Palvelussa vietetty aika ja vierailuiden ajankohdat.

    Saatamme myös kerätä Käyttäjän varaaman ja käyttämän kulkuvälineen paikkatietoja, mikäli käytössä olevaan kulkuvälineeseen on toimestamme asennettu paikantamisen mahdollistama telematiikkalaitteisto.

    Vapaus kerää Asiakkaan tiedot lähtökohtaisesti suoraan Asiakkailta ja/tai asiakasprospekteilta.

    Vapaus kerää Käyttäjätiedot lähtökohtaisesti suoraan Käyttäjiltä joko Käyttäjän itsensä toimittamana, Palvelun generoimana tai Palvelun käyttöön perustuvana ja/tai Asiakkailta.

    Vapaus kerää Analytiikkatiedot automaattisesti Palvelun käyttöön perustuen Palvelussamme. Vaikka emme tavallisesti käytä Analytiikkatietoja luonnollisten henkilöiden tunnistamiseen, saattaa Käyttäjä joskus olla tunnistettavissa niistä joko yksin taikka yhdistettäessä tai liitettyinä Käyttäjätietoihin. Näissä tapauksissa Analytiikkatiedot katsotaan henkilötiedoiksi soveltuvan lainsäädännön tarkoittamalla tavalla ja käsittelemme tietoja henkilötietoina.

  • Evästeet

    Käytämme Asiakastietojen, Analytiikkatietojen ja muun Käyttäjän Palvelussa vierailemiseen liityvän tiedon keräämiseen ja säilyttämiseen erilaisia teknologioita, mukaan lukien evästeitä, pikseli- ja web beacon -teknologiaa. Evästeet voivat kerätä myös Asiakkaiden ja/tai Käyttäjien henkilötietoja.

    Evästeet ovat pieniä Asiakkaan ja/tai Käyttäjän laitteelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja, jotka mahdollistavat meidät tunnistamaan Palvelussamme vierailevat kävijät ja helpottavat kävijöiden Palvelun käyttöä sekä mahdollistavat yhdistelmätiedon laatimisen Palvelussamme vierailevista kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme parantamaan Palvelumme toiminnallisuutta sekä seuraamaan ja analysoimaan Palvelumme käyttöä. Evästeet eivät vahingoita laitteitasi tai tiedostojasi. Käytämme evästeitä siten, että voimme tarjota Käyttäjillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaista Palvelua ja tietoja.

    Käyttämämme evästeet voivat olla jo Vapauden ja/tai kolmannen osapuolen evästeitä ja ne voidaan jaotella pysyviin ja istuntokohtaisiin evästeisiin. Pysyvällä evästeellä tarkoitetaan tekstitiedostoja, joka lähetetään Asiakkaan ja/tai Käyttäjän laitteelle ja jonka käytettävä selain tallentaa pysyvästi määriteltyyn poistamisajankohtaan saakka (ellei Asiakas ja/tai Käyttäjä poista evästettä käytöstä ennen määritelty poistamisajankohtaa. Istuntokohtaisella evästeellä tarkoitetaan tekstitiedostoa, joka lähetetään Asiakkaan ja/tai Käyttäjän laitteelle ja jonka käytettävä selain tallentaa istunnon päättymiseen saakka.

    Käyttämämme evästeet voidaan edelleen jaotella Palvelun toimivuuden kannalta välttämättömiin evästeisiin sekä analyyttisiin evästeisiin.

    Alla olevassa taulukossa ilmenee Vapauden omat evästeet 

    _cfduid pysyvä välttämätön 29 päivää
    cart_sig pysyvä välttämätön 13 päivää
    cookietest istuntokohtainen välttämätön
    secure_customer_sig pysyvä välttämätön 20 vuotta
    _ga pysyvä analytiikka 2 vuotta
    _gat pysyvä analytiikka 1 päivä
    _gid pysyvä analytiikka 1 päivä
    _hjid pysyvä analytiikka 1 päivä

    Alla olevassa taulukossa ilmenee Palvelussa käytettävät kolmansien osapuolien evästeet

    storefront/page
    v.shopify.com
    istuntokohtainen välttämätön
    collect ja r/collect
    Doubleclick
    Google analytics
    istuntokohtainen analytiikka
    _fpb
    Facebook
    pysyvä markkinointi 3 kuukautta

    Miten hallinnoit evästeasetuksia

    Asiakkaana ja/tai Käyttäjänä voit hyväksyä evästeiden käytön vieraillessasi Palvelun verkkosivustolla. Voit myös ennalta estää evästeiden käytön kokonaan tietyissä selaimissa tai asettaa käyttämäsi selaimen varoittamaan, mikäli evästeitä yritetään asentaa.

    Esimerkiksi seuraavat linkit tarjoavat informaatiota evästeasetusten muuttamisesta suosituimmissa selaimissa:
    Safari
    Google Chrome
    Internet Explorer
    Mozilla Firefox

    Huomaathan kuitenkin, että jotkin Palvelumme osat eivät välttämättä toimi oikein, mikäli Palvelun toimivuuden kannalta välttämättömien evästeiden käyttö on estetty.

    Mikäli haluat yleisesti lisätietoa evästeistä, mukaan lukien niiden hallinnoimisesta ja poistamisesta, voit vierailla sivustoilla www.aboutcookies.org tai www.allaboutcookies.org.

    Osa käyttämistämme kolmansien osapuolien evästeistä ovat ns. verkkoanalytiikkapalveluita ja muita verkkoanalytiikkatyökaluja, joita Palvelumme käyttää kootakseen Analytiikkatietoja ja raportteja Palvelun verkkosivuston käytöstä (Google Analytics ja Leadfeeder). Google Analyticsin verkkosivustolta saat lisätietoa Google Analyticsista. Voit kieltäytyä Google Analyticsin suorittamasta tietojen keräämisestä lataamalla selaimeesi seuraavan lisäosan: Google Analytics opt-out add-on.

  • Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

    Tarkoitukset

    Vapaus käsittelee Asiakkaan ja Käyttäjän henkilötietoja seuraavia tarkoituksia varten:

    Tarjotaksemme Palveluamme ja täyttääksemme sopimussuhteisiin perustuvat velvollisuutemme

    Vapaus käsittelee Asiakkaan ja Käyttäjän henkilötietoja tarjotakseen Asiakkaalle ja Käyttäjälle Palvelun Asiakkaan ja Vapauden välisen sopimuksen mukaisesti.
    Mikäli Asiakkaana tai Käyttäjänä otat yhteyttä asiakaspalveluumme, käytämme antamiasi tietoja kysymyksiin vastaamiseksi ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi.

    Noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme

    Vapaus käsittelee Asiakkaan ja/tai Käyttäjän tietoja hallinnoidakseen ja täyttääkseen lakisääteiset velvoitteensa. Tämä käsittää tietojen käsittelemisen kirjanpitovelvollisuuksien noudattamiseksi ja tietojen tarjoamisen asianmukaisille viranomaisille, kuten veroviranomaisille.

    Vaateiden käsittelemiseen ja oikeudellisiin menettelyihin

    Vapaus voi käsitellä Asiakkaan ja/tai Käyttäjän henkilötietoja oikeudellisten vaateiden, perinnän ja oikeudellisten menettelyiden yhteydessä. Voimme myös käsitellä tietoja petoksen ja palveluidemme väärinkäytön ehkäisemiseksi sekä tieto-, järjestelmä- ja verkkoturvallisuuden vuoksi.

    Asiakasviestintään ja markkinointiin

    Vapaus voi käsitellä Asiakkaan ja/tai Käyttäjän henkilötietoja ottaakseen yhteyttä Asiakkaaseen ja/tai Käyttäjään Palveluumme liittyvissä asioissa ja ilmoittaessaan Palveluamme koskevista muutoksista. Käytämme Asiakkaan henkilötietoja lisäksi markkinoidaksemme Palveluamme ja muita asiaankuuluvia palveluitamme ja tuotteitamme Asiakkaalle.

    Laadun parantamiseksi ja käyttötrendien analysoimiseksi

    Voimme käsitellä Palvelumme käyttöä koskevia Käyttäjän tietoja parantaaksemme Palvelumme laatua esimerkiksi analysoimalla erilaisia Palvelumme käyttöön liittyviä trendejä. Saatamme myös käyttää Asiakkaan ja/tai Käyttäjän henkilötietoja asiakastyytyväisyyskyselyihin varmistaaksemme, että Palvelumme vastaavat toivottua . Kun mahdollista, käytämme tähän tarkoitukseen vain sellaisia yhdistettyjä tietoja, joista henkilöitä ei voida tunnistaa.

    Käsittelyn oikeusperuste

    Vapaus käsittelee Asiakkaan henkilötietoja täyttääkseen sopimussuhteisiin perustuvat velvollisuutensa Asiakasta kohtaan.

    Lisäksi käsittelemme Asiakkaan ja/tai Käyttäjän henkilötietoja oikeutetun etumme perusteella harjoittaaksemme, ylläpitääksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme sekä luodaksemme ja ylläpitääksemme asiakassuhteita. Kun käsittelemme Asiakkaan ja/tai Käyttäjän henkilötietoja oikeutetun etumme perusteella, vertaamme oikeutettuja etujamme Asiakkaan ja/tai Käyttäjän oikeuteen yksityisyyteen ja tarjoamme Asiakkaillemme esimerkiksi helppoja tapoja kieltäytyä markkinointiviestinnästämme. Käytämme myös pseudonymisoituja tietoja tai yhdistettyjä tietoja, joista Käyttäjää ei voida tunnistaa, aina kun se on mahdollista.

    Saatamme lisäksi käsitellä Asiakkaan ja/tai Käyttäjän henkilötietoja täyttääksemme lakisääteiset velvollisuutemme.

    Joissain Palvelumme osissa saatetaan pyytää Käyttäjän suostumusta henkilötietojen käsittelylle. Käyttäjä voi peruuttaa tällaisen antamansa suostumuksen milloin tahansa.
  • Siirrot Euroopan talousalueen ulkopuolisiin valtioihin

    Käyttämämme palveluntarjoajat voivat toimia useilla maantieteellisillä alueilla. Me ja palveluntarjoajamme voimme siirtää henkilötietoja valtioihin, tai saada niihin pääsyn Euroopan talousalueen tai asuinvaltiosi ulkopuolisissa valtioissa.

    Suoritamme toimenpiteet varmistaaksemme, että henkilötietojesi suojan taso on riittävä siellä, missä henkilötietojasi käsitellään. Järjestämme riittävän suojauksen henkilötietojen siirroille Euroopan talousalueen ulkopuolisiin valtioihin palvelutarjoajiemme kanssa solmimillamme Euroopan komission hyväksymiin mallisopimuslausekkeisiin perustuvilla sopimuksilla taikka muilla vastaavilla järjestelyillä, kuten Privacy Shield -järjestelyn avulla.

    Lisätietoa henkilötietojen siirroista voit pyytää ottamalla meihin yhteyttä yllämainittuja yhteystietoja käyttäen.

  • Vastaanottajat

    Jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kuten yhteistyökumppaneillemme ja palveluntarjoajillemme, ainoastaan siinä määrin kuin se on kohtuudella tarpeen tämän
    Tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin taikka Palveluun liittyvän oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

    Niiltä osin kuin kolmansien osapuolten on tarpeen saada pääsy henkilötietoihin Palvelun suorittamiseksi, voimme siirtää tällaisille kolmansille osapuolille henkilötietoja. Tällaisia kolmansia osapuolia ovat muun muassa maksupalveluntarjoajat, myynti- ja markkinointipalveluiden tarjoajat, tietojen säilytyspalveluntarjoajat sekä huoltopalveluntarjoajat sekä toimivaltaiset viranomaiset.

    Kun kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Vapauden lukuun, Vapaus on huolehtinut asianmukaisista sopimuksellisista ja organisatorisista toimenpiteistä varmistaakseen henkilötietojen käsittelyn tapahtuvan yksinomaan tässä Tietosuojaselosteessa mainittujen tarkoitusten toteuttamista varten sekä soveltuvien lakien, säännösten ja ohjeidemme mukaisesti, noudattaen asianmukaisia salassapitovelvollisuuksia ja turvatoimia.

    Mikäli Käyttäjä luovuttaa henkilötietoja suoraan kolmannelle osapuolelle esimerkiksi verkkosivuillamme olevan linkin kautta, henkilötietojen käsittely perustuu tavallisesti kyseisen kolmannen osapuolen omiin tietosuojaselosteisiin ja käsittelyperiaatteisiin.

    Oikeudellisista syistä

    Voimme luovuttaa henkilötietoja organisaatiomme ulkopuolisille kolmansille osapuolille, jos pääsy henkilötietoihin ja niiden käyttäminen on kohtuudella tarpeen (i) minkä tahansa soveltuvan lain, sääntelyn ja/tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi; (ii) petoksen, rikoksen taikka tietoturvaongelman tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi ja tällaisen asian käsittelemiseksi; ja/tai (iii) Vapauden, Asiakkaan tai Käyttäjän etujen tai omaisuuden turvaamiseksi taikka turvallisuuden takaamiseksi tai yleisen edun turvaamiseksi lainsäädännön mukaisesti. Mikäli mahdollista, ilmoitamme Asiakkaalle ja/tai Käyttäjälle tällaisesta siirrosta ja käsittelystä.

    Muista oikeutetuista syistä

    Mikäli Vapaus on osapuolena sulautumisessa, liiketoimintakaupassa tai muussa yrityskaupassa, voimme luovuttaa henkilötietoja kyseisessä yrityskaupassa mukana olevalle kolmannelle osapuolelle. Varmistamme tällöin kuitenkin kaikkien henkilötietojen pysymisen luottamuksellisina. Tässä tapauksessa kerromme siirrosta niin pian kuin on kohtuullisesti katsoen mahdollista Asiakkaille ja/tai Käyttäjille, joiden henkilötietoja siirto koskee tai joiden henkilötietojen käsittelyyn aletaan soveltaa eri tietosuojaselostetta.

    Nimenomaisella suostumuksella

    Voimme luovuttaa henkilötietoja Vapauden ulkopuolisille kolmansille osapuolille, kun meillä on siihen Asiakkaan ja/tai Käyttäjän nimenomainen suostumus. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

  • Säilytysaika

    Vapaus ei säilytä henkilötietoja pidempään kuin lainsäädännön salliman enimmäisajan ja ainoastaan niin kauan, kun on tarpeellista tämän Tietosuojaselosteen mukaisten tarkoitusten vuoksi. Säilytysaika riippuu tietojen luonteesta sekä käsittelyn tarkoituksesta. Enimmäissäilytysaika voi näin ollen vaihdella tapauskohtaisesti.

    Useimmat henkilötiedot, jotka koskevat rekisteröityneen Käyttäjän käyttäjätiliä hävitetään 90 päivän kuluessa siitä, kun rekisteröitynyt Käyttäjä on poistanut käyttäjätilinsä. Tämän jälkeen voimme säilyttää osaa henkilötiedoista niin kauan, kun laki sitä meiltä edellyttää tai meillä on jokin lainmukainen syy säilyttää tietoja esimerkiksi vaateiden käsittelyyn, kirjanpitovelvollisuuteen, sisäiseen raportointiin tai riidanratkaisuun liiittyvän syyn vuoksi. Kaikki Käyttäjän käyttäjätiliin liittyvät henkilötiedot anonymisoidaan tai hävitetään kymmenen (10) vuoden kuluessa siitä, kun Käyttäjä on poistanut Palveluun liittyvän käyttäjätilinsä, ellei tietojen säilyttäminen pidempään ole poikkeuksellisesti tarpeen esimerkiksi oikeustoimien vuoksi.

    Tuottamatta haittaa tämän Tietosuojaselosteen kohdalle 3, säilytämme Käyttäjiin liittyviä Analytiikkatietoja kaksikymmentäkuusi (26) kuukautta Käyttäjän vierailusta Palvelussamme.

    Säilytämme Käyttäjiin liittyviä Analytiikkatietoja kaksikymmentäkuusi (26) kuukautta vierailustasi Palveluissamme.

  • Sinun oikeutesi

    Oikeus saada pääsy tietoihin

    Sinulla on Asiakkaana ja/tai Käyttäjänä oikeus saada pääsy käsittelemiimme sinua koskeviin henkilötietoihin sekä saada niistä tietoa. Asiakkailla ja Käyttäjillä on mahdollisuus tarkastella tiettyjä Asiakas- ja Käyttäjätietoja käyttäjätilinsä kautta. Sinulla on oikeus pyytää meiltä kopio henkilötiedoistasi.

    Oikeus peruuttaa suostumus

    Mikäli käsittely perustuu Käyttäjän antamaan suostumukseen, Käyttäjä voi peruuttaa antamansa suostumuksen milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen voi rajoittaa Käyttäjän mahdollisuuksia käyttää Palvelua. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen peruutusta käsittelemiemme henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.

    Oikeus vaatia tiedon korjaamista

    Sinulla on Asiakkaana ja/tai Käyttäjänä oikeus vaatia meitä korjaamaan tai täydentämään säilyttämämme virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot ottamalla meihin yhteyttä. Asiakkaat ja/tai Käyttäjät voivat korjata tai päivittää joitakin heitä koskevia henkilötietojaan käyttäjätilinsä kautta.

    Oikeus vaatia tiedon poistamista

    Voit Asiakkaana ja/tai Käyttäjänä pyytää meitä poistamaan henkilötietosi järjestelmistämme. Suoritamme pyynnön mukaiset toimenpiteet, mikäli meillä ei ole oikeutettua syytä olla poistamatta tietoa.

    Oikeus vastustaa

    Voit Asiakkaana ja/tai Käyttäjänä vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli tietoa käsitellään muihin tarkoituksiin kuin Palvelumme tarjoamiseksi tai laista aiheutuvan velvollisuutemme täyttämiseksi. Vastustaminen saattaa kuitenkin rajoittaa mahdollisuuksiasi käyttää Palveluamme.

    Oikeus rajoittaa tiedon käsittelyä

    Voit Asiakkaana ja/tai Käyttäjänä pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä esimerkiksi, kun poisto-, korjaus- tai vastustuspyyntösi on käsiteltävänä ja/tai kun meillä ei ole oikeutettuja perusteita käsitellä tietojasi. Tämä saattaa kuitenkin rajoittaa mahdollisuuksiasi käyttää Palveluamme.

    Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

    Sinulla on Asiakkaana ja/tai Käyttäjänä oikeus saada henkilötietosi meiltä jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä muodossa sekä oikeus siirtää tiedot itsenäisesti kolmannelle osapuolelle.

    Oikeuksien käyttäminen

    Yllämainittuja oikeuksia voidaan käyttää lähettämällä ylläoleviin osoitteisiin kirje tai sähköposti, joka sisältää seuraavat tiedot: koko nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Voimme pyytää Asiakkaan ja/tai Käyttäjän henkilöllisyyden todistamisen kannalta tarpeellisten lisätietojen toimittamista. Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat selvästi perusteettomia.

  • Suoramarkkinointi

    Asiakkaalla ja/tai Käyttäjällä on oikeus kieltää meitä käyttämästä Asiakastietoja ja/tai Käyttäjätietoja suoramarkkinointiin, markkinatutkimukseen ja uoramarkkinointitarkoituksessa tehtävään profilointiin olemalla meihin yhteydessä yllä osoitettuja yhteystietoja hyödyntämällä taikka käyttämällä suoramarkkinointiviestien yhteydessä tarjottavaa tilauksen peruuttamismahdollisuutta.
  • Valituksen tekeminen

    Mikäli Asiakas ja/tai Käyttäjä katsoo, että henkilötietojen käsittelytoimemme ovat soveltuvan tietosuojalainsäädännön vastaisia, hän voi tehdä asiasta valituksen paikalliselle
    valvontaviranomaiselle. Paikallisena valvontaviranomaisena toimii Suomessa tietosuojavaltuutettu  (www.tietosuoja.fi).

  • Tietoturvallisuus

    Käytämme hallinnollisia, organisatorisia, teknisiä sekä fyysisiä suojatoimenpiteitä keräämiemme ja käsittelemiemme henkilötietojen suojaamiseksi. Käyttämiämme toimenpiteitä ovat esimerkiksi tietojen salaus, pseudonymisointi, palomuurit, turvalliset tilat ja järjestelmät, jotka on suojattu rajoitetuin pääsyoikeuksin. Turvatoimemme on suunniteltu ylläpitämään asianmukainen taso tietojen luottamuksellisuuden, eheyden, käytettävyyden, vikasietoisuuden ja palautettavuuden varmistamiseksi. Testaamme säännöllisesti Palveluamme, järjestelmiämme ja muuta laitteistoa haavoittuvuuksien varalta.

    Mikäli tietoturvatoimenpiteistä huolimatta tapahtuu tietoturvaloukkaus, jolla on todennäköisesti haitallisia vaikutuksia Asiakkaiden ja/tai Käyttäjien yksityisyydelle, ilmoitamme loukkauksesta soveltuvan lainsäädännön edellyttämällä tavalla asiaankuuluville Asiakkaille ja/tai Käyttäjille ja muille vaikutusten alaisille osapuolille, sekä soveltuvan tietosuojalainsäädännön vaatiessa viranomaisille niin pian kuin mahdollista.